Tietoa meistä


Meiju

Hei, olen Merja Auramo, nepsy-valmentaja ja eritysiopettaja kielikylpykolulussa ja -esiopetuksessa Sipoossa. Olen myös toinen Avoimia toimivaan kielikylpyyn -käsikirjan kirjoittajista. Lisäksi olen kahden lapsen ja yhden kultaisennoutuajn äiti. 

Olen aina liikkeellä, oppilaiden maailman ihmeitä tutkimassa. Lähellä sydäntäni on koulun hyvinvointi, niin oppilaiden kuin myös aikuisten. Hyvinvoiva lapsi, joka kokee tulevansa nähdyksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin hän on, ja joka kokee olevansa turvassa kykenee myös oppimaan. 

Toimin myös Mieli ry:n luennoitsijana, jossa osaamisalueisiini kuuluvat Hyvää mieltä yhdessä (alakoulun oppilaiden mielenterveyden ja hyvinvoinnin materiaali) , Hyvinvoiva koulu (yläkoulun mielenterveysmateriaali), Hyvän mielen taitomerkki (koko peruskoululle) sekä KAMU-kaveritaidot  pidän myös vanhemmille suunnattuja iltoja, jossa käydään läpi miten kotona voidaan tukea lasten mielenterveyttä. Jos kiinnostuit näistä koulutuksista, olethan yhteydessä minuun. Koulutukset ovat vielä tämän lukuvuoden ilmaisia ja tietysti molemmilla kotimaisilla kielillä toteutettavissa. 

Ann-Sofi Pitkänen

oremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia  ratione voluptatem illo. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.